perjantai 12. helmikuuta 2010

Viikko helmikuuta


... on sisältänyt sekä ylä- että alakuloa, kuten Rölli sanoisi. Viikko on ollut lämmin ja aurinkoinen, ja kuvaaminen on taas tuntunut hauskalta. Alimmassa kuvassa on kuvausapulaiseni Dieter, joka ei oikein tahdo ymmärtää, että kyykistyminen kameran kanssa ei yleensä tarkoita silittämistä vaan jotain muuta. Tästä syystä monessa kuvassani on osa kissan korvaa, nenää tai häntää. Lisäksi tällä puolivillillä kissalla on kummallinen tapa kiittää silittäjäänsä; sormen näykkäisy.


Ikävänä uutisena kuulimme, että matka Vancouverin olympialaisiin peruuntui host-isän työn takia. Tietysti se harmittaa, mutta ymmärrän kyllä syyn. Nyt täytyy sitten keskittyä katsomaan olympialaisia telkkarista, näkeepähän tapahtumat ainakin tarkemmin ja lähempää isolta tv-ruudulta kuin paikan päällä isossa ihmismassassa.

2 kommenttia:

  1. Ihania noi kuvat!!! Ja se sormien näykkiminen taitaa olla harmaaraidalisten kissojen erityis ominaisuus, Isis harrastaa samaa :D

    Harmi kun et pääse Vankkeihin :(, mutta järkkäät kunnon kisakatsomon Suomi-Usa matsiin sitten, niinpääset kunnolla tunnelmaan :D

    VastaaPoista
  2. Oi,ihanatihanat kuvat! Miten kaunista siellä onkaan,niin keväistä jo! Voi että.
    Ja heh,minusta tuo kissan kuva on ihan hyvä noin:)

    Harmi kun ette pääse sinne olympialaisiin? Mutta mitens nyt se Meksiko? Eikö se peruuntunut osaksi sen vuoksi,että olitte menossa Kanadaan vai muistanko ihan väärin?

    VastaaPoista