perjantai 18. joulukuuta 2009

Opettelua

Kollaasi kesän parhaasta päivästä koulun kuvistunneilla askarreltuna. Lisäkuvaus päivästä löytyy täältä, ymmärrän täysin ettei näkemykseni aiheesta varmasti kerro kaikkea.

Erilainen kollaasi. Jotenkin täällä tuntuu hurjan hauskalta lisätä suomenkielistä tekstiä vähän joka paikkaan, tuntuu että on oma salakieli. Tässäkin työssä jossain maalin alla on osia Reino and the Rhinosin Toivoo -kappaleesta.


Kävin neljän viikon mittaisen maalauskurssin, viimeisellä kerralla maalasimme lankakeriä. Maalasin siellä myös mm. legopalikan, ilmapallon, hyytelöä ja omenoita. Ideana oli siis opiskella värejä, varjoja ja asettelua, eikä niinkään muotokuva- tai maisemamaalausta.

3 kommenttia:

  1. Nämä on tosi hienoja!
    Kesäkuvassa nuo lokit on aika symppiksiä tuolla seassa ja mehupurkki on ihan huippu:) Oot ihanan kekseliäs!
    Ja tuo Puu-työ on hurjan hieno,oikeasti! Oot nähnyt kovasti vaivaa,tai ainakin siltä se näyttää. Hienot värit ja tunnelma. Tykkään!

    Ja hih,salakieli,jännää:)

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtavia töitä! Toi keskimmäinen näyttäis tosi hyvältä mun huoneen seinällä ;) Vitsit, tykkään kyllä noista kaikista ihan hurjasti. Oot saanu sen salakielifiiliksen ihanasti välittymään tännekin, tuli heti tosi salamyhkäinen olo kun katoin Puu -kollaasia :)

    VastaaPoista
  3. Niina: Heh, kiitti :) Toivottavasti se kesäkuva on edes vähän sellainen kuin se päiväkin!

    Sinja: Ihana sanavalinta tuo salamyhkäinen :D Ja kiitos! Käytin tuohon Puu-kollaasiin salamyhkäisen salakielen lisäksi mm. kangasta, jota käytetään juuston valmistuksessa :D

    VastaaPoista