perjantai 5. maaliskuuta 2010

Kevätkaipuu

Viime päivinä olen nauttinut auringon lämmöstä ja siitä jokavuotisesta tunteesta, että kevät on tuloillaan. Talvi on poikkeuksellisesti ollut niin lämmin ettei sitä kukaan oikein osaa talveksi kutsua, mutta siitä huolimatta nyt tuoksuu keväältä. Viime viikolla oli 15 astetta lämmintä ja hulmuava toppi ja neuletakki olivat täysin riittävät ulkoillessa. Tuntuu kummalta, että lauantaina kuitenkin ajamme tänne hiihtämään, vaikka vasta tällä viikolla katselin kuinka joki virtasi vapaana ja viimeisetkin lumet sulivat pois. Toivottavasti piha vihertyisi pian, kaipaan värejä muuallekin kuin vaatteisiini.
PS. Myös Yellowstonen karhut aistivat aikaisen kevään ja lämpimät ilmat - viime viikonloppuna puiston työntekijät saivat viestin siitä että karhut alkavat heräillä.

4 kommenttia:

  1. Oi,toppi ja neuletakki riittää,vähänkö oon kateellinen..! Täällä on ollut myös "lämmintä" eli vain pari astetta pakkasta..mutta silti ihan liian kylmää vielä pelkkään neuletakkeiluun:(

    Pidä hauskaa hiihtämässä,ja hui - varo karhuja!

    VastaaPoista
  2. Minäkin lähtisin mielelläni Yellowstoneen hiihtämään ja moikkailemaan karhuja. Aurinkoista reissua :)

    VastaaPoista
  3. Wau karhuja ja lämmintä. Terveisiä karhuille ja lämmölle! Kiva kuulla sinusta (:

    VastaaPoista
  4. Niina: Kyllä sinnekin vielä neuletakki-ilmat tulee! :) Varoin karhuja ahkerasti ja näin kolme sutta noin viiden metrin päästä!

    Lotta: Reissu oli kyllä huikea, Yellowstone tuntuu joka kerralla olevan aina yhtä hieno. Hiihtämiseen ei ollutkaan aikaa, mutta korvasin sen katselemalla geysirejä.

    Tuikkis: Kerroin kaikille karhuille terveisiä! Ja oli kiva myös saada sinulta kommentti :)

    VastaaPoista