lauantai 16. tammikuuta 2010

Puoliväli

Tänään, 15. tammikuuta olen täsmälleen puolessa välissä vaihtovuottani. Tuntuu ihmeelliseltä, kuinka nopeasti ensimmäinen puolisko onkaan kulunut. Aika ajoin ajan kuluminen on tuntunut tuskaisen hitaalta, ja viime aikoina on taas ihmetellyt, että mihin se kaikki aika oikein kuluu. Joka tapauksessa, nyt on saman verran öitä lähtöön ja paluuseen.
Kuvan otti hyvä ystäväni, kun pyysin häneltä apua seuraavaan kuvistyöhöni. Aiheena on lempipaikka, ja tuohon rantaan liittyy paljon muistoja jo monien vuosien takaa. Viime kesä oli erityinen, yksi tyttö heitti monen vuoden talviturkkinsa ja toisen näin siellä viimeistä kertaa ennen lähtöäni yöllisellä uimareissulla.

Hämmennyin kuitenkin hetkeksi, kun sain kuvat sähköpostiini. Ajatuksissani ranta oli kesäinen ja lämmin, ja kuvat eivät ihan vastanneet muistikuvaani. Tajusin, että viidessä kuukaudessa tapahtuu muutoksia.

Mikä muu on muuttunut poissaoloni aikana?
Miltä kaikki seuraavan viiden kuukauden päästä näyttää?

3 kommenttia:

  1. Niitä muutoksia ei oikein huomaa kun samoissa maisemissa pyörii koko ajan... Mutta sä varmaan bongaat kaikki pienetkin muutokset kun kotiudut sieltä :) Toivottavasti jälkimmäinen puolisko kuluu mukavasti ja sopivalla nopeudella!

    VastaaPoista
  2. Käsittämätöntä miten nopeasti aika on mennyt!! Ihan hurjaa...en kyllä voi uskoa,että olet jo puolessa välissä!
    Aika on kulunut paljon nopeammin,kuin mitä toivoin,ihan hujauksessa. Jotenkin musta kuitenkin tuntuu,että tämä viimeinen puolisko ei mene yhtä nopeasti..kevään ja kesän odotus on aina ollut niin hidasta:)

    Mutta sitten kun tulet,täällä on taas vihreää ja lämmintä niinkuin lähtiessäsi. Ihan hassua:)

    VastaaPoista
  3. Sinja: Totta, varsinkin jos ne muutokset tapahtuu hitaasti. Mutta ma kylla informoin sua ens kesana kaikista mahdollisista muutoksista ! Ja makin toivoisin sellaista tasaista ehka noin 50km tuntivauhtia :)

    Niina: En makaan oikein meinaa tata uskoa, tuntuu tosi kummalta. Ma epailen etta taalla paassa kevat kuluu hurjaa vauhtia, mutta tiedan tuon tunteen kun kesa ei tule ikina ja aina tulee takatalvi toisensa jalkeen.
    Ajattelin kayttaa teilta saadun Muumisuklaakalenterin kesalla kotiinlahtokalenterina :D

    VastaaPoista