tiistai 3. marraskuuta 2009

Kävely

Lähdin sunnuntaina tunnin kävelylle lievittääkseni selkäkipua, joka johtui edellisen päivän Disney-maratonista. Ei siis pitäisi viettää päivää yhdellä samalla sohvalla yhdessä samassa asennossa..
Kävelin Gardineriin johtavan maantien reunaa, koska en halunnut tavata karhuja yksin ollessani. Oli kuitenkin hauska huomata, kuinka monista autoista tuli hämmentyneitä katseita punatakkisen kävelijän suuntaan. Lisäksi yksi auto pysähtyi, ja kysyi, tarvitsenko kyydin johonkin. En vieläkään tiedä, luultiinko minua liftaajaksi, vai onko kävelijä yhtä suuri ihme täkäläisille kuin paikallisen kouluruokalan tarjoilu minulle.

5 kommenttia:

  1. Hih,hauskaa! Voin niin kuvitella sut siellä tienposkessa kävelemässä punaisessa takissas. Ja autot hidastamassa vauhtiaan sun kohdalla. Ei ne tosiaan taida siellä paljoa kävellä!
    Kunpa olisit ottanut kameran mukaan! Ota seuraavalle kävelylle jooko? :) T. Yksi joka haluaa nähdä missä toinen kävelee ja asustaa.

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa mulla oli kamera taskussa, mutta ainoa yhtaan kiinnostavan tuntuinen asia mita nain, oli kuollut kauris, mutta se oli oikeasti aika allottava, joten en ottanut siita edes kuvia. On kai kaynyt niin, etta olen liian tottunut kaikkiin maisemiin, etta tuntuu, ettei kuvattavaa ole. Tai siis, aika harvoin sita alkaa mitaan yleiskuvia Hameenlinnastakaan ottaa. Mutta seuraavalla kerralla lupaan ottaa kuvia, vaikka olisivatkin ehka vahan tylsia mielestani! :) T. yksi joka on ihan hapeissaan kun ei ottanut kuvia vaikka toinen haluisi nahda niita

    VastaaPoista
  3. Kuulostaapa tosiaan hassulta :D Vielä kun sulla olis ollut vaikka sauvat mukana! Heheh mitähän olisivat siihen sanoneet...
    Mutta Niinaa komppailen, olis kiva nähdä kuvia ympäristöstä :)

    VastaaPoista
  4. Niin siinä on varmaan käynyt..että olet jo tottunut siihen paikkaan! Hui.
    Mutta ei haittaa vaikka et tuolla kävelyllä ottanut kuvia,en mäkään ota aina kuvia vaikka olis kamera mukana:)
    (ja saa ottaa muitakin kuvia kuin maisemakuvia,mutta pitää kuitenkin ottaa myös pari maisemakuvaa..ihan vaan mua ja Sinjaa varten:))

    Ja hihii,mitäköhän ne oikeasti olisivat sanoneet/tehneet jos sulla olis ollut sauvat? :D

    VastaaPoista
  5. Sinja: Ei hiiskatti, mulla pitäisi ihan ehdottomasti olla täällä unikko-kuvioiset kävelysauvat!! :D Vähänkö loisto idea.

    Niina: Jep, tottuminen paikkaan on aika hui. Kävelysauvat olisivat varmana pistäneet ihmiset hiljaiseksi :D

    VastaaPoista