maanantai 23. marraskuuta 2009

Haastan

... ystäväni kuvaamaan. Olen itse laiskistunut liikaa kuvaamisen suhteen. Aiheesta innostuneet ystäväni ovat muualla, ja yksin en näe asioita samalla tavalla kuvauksellisina. Tätä olen ainakin käyttänyt tekosyynä, yksin kuvaaminen ei ole niin kivaa kun seurassa. Pyydän nyt Sinjaa, Niinaa ja Mariaa kuvaamaan blogiinsa asioita, jotka tulevat ensimmäsenä mieleen sanoista aamu, tyhjä ja kaksi. Ehkä saisin taas ideoita, kun näen mitä muut tekevät. Tai ehkä haluan vain katsella muiden kuvia :)

5 kommenttia:

  1. Oi ihanaa! Hauska kirjoitus ja haaste!
    Ja varmasti otan haasteen vastaan,ideoita alkoi heti putkahtelemaan mieleen:)
    Mistä muuten keksit juuri nuo aiheet? Ihanan tavallisia ja epätavallisia yhtäaikaa:)

    Oli muuten superkivaa jutella eilen! Uskomatonta,että oot siellä kaukana ja minä täällä..silti kuulosti kuin olisit istunut tässä ihan vieressä. Kummaa mutta kivaa.
    Ja teki hyvää kuulla sun ääni,pitkästä aikaa. Sunnuntaina taas uudestaan? :)

    VastaaPoista
  2. Otan kiitollisena haasteen vastaan! Hyvä idea tää, ja aiheetkin on mukavat. Ryhdyn kuvailemaan heti koeviikon jälkeen, eli ens viikolla :)

    VastaaPoista
  3. Niina: Hyvä että haaste on hauska! Pelkäsin vähän aluksi vähän että se on tyhmä haaste. Mulla oli sanalista aiheita, ja valitsin niistä mun mielestä parhaat ja erilaisimmat vaihtoehdot :)
    Ja kyllä, puhuminen oli ihan huippua!! :) Ja jotenkin tuntui hassulta ajaa kouluun maanantai aamuna kaikkien niiden paikkojen ohi, mitä te katselitte google earthissa edellisenä päivänä! Kuvittelin teidän google-ukon sinne käppäilemään :D Ehdottomasti sunnuntaina uudestaan :)

    Sinja: Jee, hyvä, odotan sun kuvia innolla! :) Oliko megarankka koeviikko? :/

    VastaaPoista
  4. Aion kuvata noita ihan ajan kanssa,eli mullakin menee varmaan hetki ennen kuin on mitään näytettävää:)
    Mutta hih,varmasti tuntui hassulta! Musta se ainakin tuntui kovin epätodelliselta..että pystyin näkemään sun nykyisen kodin ja "kävelemään" samoilla kaduilla mutta netissä. Hurjaa!
    Ja jei,sunnuntaina sitten. Samoihin aikoihinko?

    VastaaPoista
  5. Hei! :)
    Laitoin sinulle kutsun lukemaan blogiani, sain Niinalta osoitteen :)

    VastaaPoista