sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Viikonloppuna

- Yövyin elämäni pelottavimmassa "hotellissa". Oviaukon ja itse oven välissä oli parin sentin rako, ja kylpyammeen pohja oli ruskea. Lisäksi naapurihuoneessa ravasi yön aikana useampia ihmisiä noin 5 minuutin vierailuilla.
- Elin 12 tuntia kahdella banaanilla, trailmixillä ja pienen pienellä hampurilaisella. Oli aika huono olo 9 tunnin jälkeen ja aloin kaivata kunnollista ruokaa.
- Kisoissa puhuin puheeni kolme kertaa, joista kahdella kierroksella sijoituin viimeiseksi. Tuomarit kuitenkin kirjoittivat palautepapereihin, että asuni oli soma ja olemukseni hyvä.
- Löysin koulubussissa ainakin melkein hyvän asennon ja sain nukuttua.
- Paluumatkalla ravintolassa söin ihanan jälkiruuan, kuuman suklaacookien päällä vanilijajäätelöä.
- Pitkien yöunien jälkeen nauroin kaikille listaamilleni epämiellyttäville asioille.
- Puhuin perheen kanssa skypessä ja toivotin isälle hyvää isänpäivää.

5 kommenttia:

  1. Voi,ihanaa että pääsit toivottamaan isälle hyvät isänpäivät!
    Ja jälkkäri (oi nam!) ja asunkehuminenkin (heh!) kuulostivat kivoilta,mutta muuten kyllä aika ikävän oloinen reissu,voi raukkaa:(

    P.S Mikä on trailmix? Siis onko se sitä pähkinäsekoitusta mitä söit täälläkin vain oonko nyt ihan sekaisin? :D

    VastaaPoista
  2. Mutta yhdellä kierroksella et sijoittunut viimeiseksi! Ja ensivaikutelmahan on tärkeä, ja selkeästi teit tuomareihin hyvän vaikutuksen kun tollasia kirjottelivat :) Niin, ja onneks sait hyvää jälkiruokaa ton mielenkiintoisen paaston jälkeen :D

    VastaaPoista
  3. Niina: Jotenkin se reissu alkoi olla niin kurja, että se alkoi muuttua jo aika huvittavaksi. Ja varsinkin näin jälkikäteen, melkein kaikki puhuivat koulussa siitä, kuinka selvittiin elävinä siitä hotellista. Joten ei mulla mitenkään petetty olo ole tai mitään :)
    Trailmix oli sellainen pussi, jonka löysin täältä ihan tavallisesta kaupasta, sisälsi m&m:iä, rusinoita, pähkinöitä ja manteleita. Taisin olla aika sekoittava :D P&S:n trailmix on sata kertaa parempi!

    Sinja: Niinpä, täytyy keskittyä kaikkiin positiivisiin puoliin! Ja todellakin, mielenkiintoinen paasto on hyvä kuvaus sille päivälle.. :D

    VastaaPoista
  4. On parempi olla söpö ja takelteleva kuin ruma ja sujuva!

    VastaaPoista