maanantai 11. toukokuuta 2009

Suuria uutisia!


Olen viime yönä saanut perheen tulevalle vuodelle!



Olo on helpottunut, enää ei tarvitse arvailla, miettiä ja sanoa aiheesta kyseleville tutuille "En tiedä, mutta toivottavasti pian..". Tiedän perheen harrastuksista, sisaruksista ja vanhempien ammatista. Tiedän jopa, miltä tuleva huoneeni näyttää (ja sen että saan vuodeksi käyttööni oman vessan!). Huoneeni nimi on ilmeisesti the bison room..


Olin toki luultavasti kaikkien tulevien vaihtarien tapaan toivonut pääseväni johonkin kuuluisaan ja isoon kaupunkiin. Mutta kun tutustuin tulevaan ympäristööni ja perheen äidin blogiin, paikka alkoi vaikuttaa lupaavalta. Pääsen laskettelemaan Montanaan isoihin laskettelukeskuksiin, ja lähellä sijaitseva Yellowstonen kansallispuisto näytti hienolta. Äidin blogista paljastui myös, että talon takapihalla oli käynyt karhu! (blogista löytyi kuva karhun jäljistä..)


Nyt elokuun lähtöni tuntuu myös paljon, paljon konkreettisemmalta. Tuliaisiakin on hauskempaa miettiä, kun tietää perheestä. Voin koittaa keksiä pikkusiskoille jotakin erityistä vietävää, ja historiasta kiinnostuneelle äidille olisi kiva viedä jotakin keskiaikaisesta linnastamme kertovaa. Englanninkielisen Muumi-kirjan olen ostanut jo ennen kuin tiesin perheestä mitään, joten perheeni pääsee (tai joutuu) joka tapauksessa kuulemaan Muumilaakson juhannuksesta. Muumien lisäksi isoäiti neuloi viemisiksi perinteiset villasukat :)






Ensimmäiset 17 vuottani olen viettänyt yhden isoveljen kanssa, joten tuleva vuosi jännittää kulttuurishokkien ja uusien paikkojen lisäksi myös perhesuhteiden takia. Pääsen kokemaan, miltä tuntuu olla kolmen tytön isosisko, ja miltä ylipäätään tuntuu elää ilman veljeä samassa talossa.









Jännittää!

















2 kommenttia:

  1. Jännää,hui!
    Nyt sen vasta oikeastaan tajusin että todellakin lähdet pois piiitkäksi aikaa.. Voih,tulee ikävä!
    Mutta toisaalta,jos olisin joskus ite saanut tilaisuuden lähteä melkein vuodeksi pois vieraaseen maahan,niin varmasti olisin lähtenyt:) Siitä tulee varmaan ihan superhieno kokemus!

    Hmm..ja ainakin tiedät mitä voit tuoda Erkolle tuliaisiksi..;D

    VastaaPoista
  2. Voi, niin mullakin tulee teitä ikävä! Vaikka jännittääkin ihan hurjasti.

    Tuon Erkolle ehkä biisonin :)

    VastaaPoista