torstai 4. kesäkuuta 2009

Vetistä, märkää ja kosteaa

Mihin se kaunis ja kesäinen ilma meni? Ihan yllättäen tuli kylmää ja nyt myös hyvin, hyvin märkää. Toisaalta, mikäs sen parempi ilma ihmiselle, joka ainakin tahtoisi ommella jotain pientä ja voisi hinnoitella loputkin kirpputorille päätyvät vaatteet.. Tekemisen puute tuskin siis pääsee yllättämään!

Kävin eilen kirjastossa, ja onnekseni muistin, kuinka laaja kirjaston musiikkiosasto lopunkaiken on! Mukaan tarttui heti kuusi levyä, vaikka kävin vain pienenpienessä lähikirjastossa, jonka levyt mahtuvat yhdelle hyllylle. Kotimatkalla olin uskomattoman innoissani: noin paljon uutta musiikkia, eikä oikeastaan haittaa yhtään vaikka joku levy osoittautuisi täysin hukaksi! Nyt käytän sateista aamupäivää siirtämällä musiikkia soittimeeni, joka vetää sisäänsä enemmän levyjä kuin pystyn käsittämään.

Aloitin Vuokko Hovatan Lempieläimiä levyllä. Sytyin jo ensimmäisellä kuuntelukerralla. Olen aina pitänyt Hovatan lauluäänestä, enkä joutunut pettymään. Kuulostaa siltä, että laulu on helppoa ja vaivatonta, olematta silti liian koulutettua. Äänessä on jotain kauniin karua ja kappaleet ovat jollain tasolla melko kummallisia. Luultavasti juuri se iskee.

Seuraavaksi siirrän Johanna Kurkelan Kauriinsilmät ja Disneyn Tarzanin. Loput kolme saavat jäädä toiseen hetkeen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti