sunnuntai 16. elokuuta 2009

Gardiner, Montana

No niin, kaiken matkustamisen ja muun hässäkän jälkeen olen ehtinyt viettää host-perheeni kanssa vähän reilun vuorokauden. Toisaalta tuntuu jo nyt siltä, että olen ollut täällä jo pidemmän aikaa, toisaalta muistaa koko ajan, ettei tiedä missä pesukone sijaitsee ja miten sanotaan "vuoristorata" niin että muutkin sen ymmärtävät. Itseäni huvittaa kovasti se, että aina kun innostun ja vastaan spontaanisti, teen sen suomeksi. Muuten olen selvinnyt englantini kanssa, joskin joinakin hetkinä hieman nihkeästi. Purin tänään aamulla matkalaukkuni, joten en enää tunne olevani hotellissa, vaan talossa, jossa asun seuraavan vuoden. Muuten huoneeni muistuttaa hotellihuonetta. Vastoin aikaisempia tietojani, asunkin Bear Roomissa, Bison Room on nyt talon B&B vieraiden käytössä.
Kuvat ovat huoneestani, viimeinen näkymä huoneen ikkunasta. Vain omassa käytössäni olevasta vessasta en saanut kuvia ennen kuin kamerasta loppui akku, mutta toisaalta, se on vain vessa. Silti on huippua käyttää "omaa" vessaa, haluan sellaisen ehkä kotiin Suomeenkin :)

8 kommenttia:

  1. Jee,ihanaa kuulla susta ja että pääsit kaikkien mutkien jälkeen turvallisesti perille! Huone näyttää kivalta,ja taitaa olla isompikin kun mikä täällä vai?
    Ja voi jestas tuota maisemaa..epätodellisen upea! Oi. Tuntuuko hassulta kun herätessä ikkunasta näkyy vuoria? :)
    Ja miltä se perhe nyt vuorokauden kokemuksella vaikuttaa? Haleja!

    VastaaPoista
  2. Oho, kylläpä uteliaisuus heti heräsi, ihan semmoinen, että päivitä vaan blogia ja kerro kaikkea sieltä! Miltä siellä tuoksuu? Onko siellä eläimiä? Huomasitko jo, että jotakin tärkeää unohtui Suomeen?

    VastaaPoista
  3. Tuolta ei ehi ihan heti karata, sais hetken kävellä :D

    VastaaPoista
  4. Niina: Kyllä, täällä ollaan! Huone on isompi, ja host-perhe oli etukäteen kehittänyt pari kuvaa, jotka lähetin, joten mua odotti täällä kehyksissä kuva kotoa :) Lisäksi huone on siistimpi (Joku aina sotkee kotona mun huoneen..)
    Vuoriin en ole vielä tottunut, maisema on niin erilainen kuin Suomessa. Mutta ne ovat äärettömän kauniita, yritin tänään kuvata niitä joelta, mutta eivät ne näytä kuvissa yhtään niin upeita kuin luonnossa. Höh. Ja perhe vaikuttaa tosi kivalta, ja host-äiti on tehnyt suuren vaikutuksen sarkasmillaan :D Haleja!

    Tuikkis: Hauska kuulla! Lupaan päivittää niin usein kuin ehdin, mutta nämä alkupäivät ovat olleet ainakin kovin kiireisiä. Tuoksu on neutraali, ja näin juuri tänään tuoreta karhun jälkiä takapihalla! Perheen eläimet (kissat, koiran ja kanat) olen nähnyt, mutta villieläimet vielä odottavat. Ja kyllä, jouduin eilen ostamaan päkiäpehmusteet korkkareihin ja kynsilakanpoistoaineen. Ne unohtuivat, mutta en tiedä kuinka elintärkeitä nekään lopunkaiken olivat..

    Janni: Jep, ei tosiaan karata! Vuorten yli on ikävä kiipeillä. Tosin eipä mulla mitään tarvettakaan sille olisi :)

    VastaaPoista
  5. Voi,kiva kuulla! Ja vuoret on siitä pirullisia,että kuvissa ne ei kinä näytä niin hienoilta kuin oikeasti. Mutta siitä huolimatta tahdon nähdä kuvia! Onko ne kanat isoja rötköjä vai onko siellä söpöjä tipuja? :))
    Ja voihan karhunjäljet....huii.

    VastaaPoista
  6. Voi mahtavan näköstä, kivat näkymät sul siel :o ihan kivan näkönen pikku huone sul. voi mä en ole vieläkään tajunnut sitä et nyt tosiaan lähit ja oot amerikas.. etkä ehtinyt nähä mua !!! ikuisesti katkera.

    -sonja

    VastaaPoista
  7. Niina: Kanat on isoja rötköjä, ei pienet tiput muni! :D Voin kertoa että muutaman tunnin ikäinen muna maistuu paljon paremmalta kuin kaupoissa ja kuljetuksissa lojunut yksilö. Yritän vielä kuvata vuoria, jos joku onnistuisi näyttämään edes puoliksi niin hienolta kuin sen pitäisi :)

    Sonja: Huone on selkeästi isompi kuin mitä mulla on kotona, joten en luonnehtisi tätä sanalla "pikku" :) Mutta koita selvitä katkeruutes kanssa ensi kesään ;)

    VastaaPoista