lauantai 8. elokuuta 2009

Hyvästejä

Viimeisimmät päivät ovat olleet kiireisiä ja täynnä tohinaa eri ihmisten kanssa vietetyissä läksiäisissä ja viimeisissä illanvietoissa. Aina on ollut hauskaa, mutta suuri haikeus on iskenyt jäkeenpäin kotona omassa sängyssä, kun on tajunnut, ettei näe rakasta ystäväänsä moneen kuukauteen. Tiedän palaavani, mutta väliaikainen ero on silti surullinen.

Olen saanut monia pieniä lahjoja ystäviltäni, suuri kiitos niistä! Niina myös kirjoitti blogiinsa kauniin postauksen, kiitos. Sait kyyneleet silmiini.

On uskomatonta, kuinka yksi asia voi saada aikaan niin ristiriitaisia tunteita. Yhtäaikaa on huippua ja haikeaa lähteä. Olen odottanut lähtöpäivää samalla surullisena ja innostuneena. Kai se kuuluu asiaan.

Kuten olette jo saattaneet huomata, elokuun aikana postaustahtini on hidastunut liikaakin, mutta haluan viettää kaiken mahdollisen aikani ihmisten enkä tietokoneen parissa. Montanaan päästyäni kerron varmasti ahkerammin kaikesta uudesta ympärilläni. Siihen asti kirjoitan jos sille löytyy aikaa.

4 kommenttia:

  1. Voi,ei ollut tarkoitus saada kyyneleitä sun silmiin:(( Mutta kiva kuulla,että kirjoitin kauniisti,kun kuitenkin kerroin vain miltä musta tuntuu.

    Eikä mua ainakaan haittaa hidastunut postaustahti,aika moni asia menee nyt blogien
    ohi:)

    Ja oon ihan varma,että kaikilla,jotka lähtevät kotoa pidemmäksi aikaa jonnekin,on yhtä ristiriitainen olo. Mutta veikkaan,että kun pääset perille,tyhmyys haihtuu ja sitten onkin kivaa ja jännää ja niin paljon kaikkea uutta että et ehdi paljoa ikävöimään:)

    VastaaPoista
  2. Harmittaa kun ei keritä näkemään ennen kuin lähet :( Mutta pidähän hyvä vuosi ja ollaan yhteyksissä eikö niin!?!! *HALEJA*

    VastaaPoista
  3. Voi miten haikea olo tuli. Mutta hei, mäkin sain just jotain aikaiseksi (vink vink) ja voidaan ehkä seurata toistemme tekemisiä vähän helpommin! :)

    VastaaPoista
  4. Niina: Noin se onneks monella menee, että on niin paljon tekemistä ettei ehdi kovasti ikävöidä ja vuosi kuluu hurjaa vauhtia :)

    Maria: Tottakai ollaan yhteydessä! :) Sääli tosiaan, mutta onneksi ehdittiin ainakin kerran sinne Helsinkiin. Haleja sinnekin :)

    Sinja: Jee, blogien ihmeellinen maailma on niin elämää helpottava! :D

    VastaaPoista