keskiviikko 19. elokuuta 2009

Radio

Kuten olen kertonut, host-perheeni asuu pienessa kylassa, josta ajaa lahimpaankin pikkukaupunkiin tunnin. Ajamme siis paljon, ja yleensa autossa kuunnellaan radiota. Kanavia on tietysti monia, mutta muutama niista on yliste muiden.

- Kanava, jolle voit soittaa ja kertoa huoliasi, esim. "I came home and I saw my husband kissing with other woman, what should I do?"

- Kanava, joka soittaa vain Disney musiikkia. Kuulostaa huipulta ajatukselta, mutta kappaleet ovat lahinna High School Musicalista ja Hannah Montanasta. Eli ei ihan niin huippua mita voisi kuvitella.

- Kanava, jolla tehdaan ruokaa. Ruokaohjelma televisiossa on mielestani taysin ymmarrettavaa, mutta radiosta kuunneltuna aika erikoista.

Viimeiseksi uusi suosikkini:
- Kanava, jolle voi soittaa ja kysya lemmikkiinsa liittyvista ongelmista, esim. "My dog is unhappy. Can you tell me why?". Ja juontaja kertoo. Tanaan kuollut koira lahetti kukkia omistajalleen ja ankat kertoivat rakastavansa syntymapaivia.


Mita tahan enaa voi lisata? Ja mita kaikkea olemmekaan menettaneet ilman tallaisia kanavia?

8 kommenttia:

  1. Tykkään enemmän eurooppalaisesta näppäimistöstä, mutta nettiyhteys ei toimi joka hetki omalla koneellani, joten..

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Helmee, mä siis popittaisin toki koko ajan Disney kanavaa :D haha. Kappaleista tulikin mieleen, tänään sufflella tuli musasoittimesta Jackson Waters - Come undone.
    Tulit mieleen, ja samoin kivat vuokatin rinteet :P

    -sonja

    VastaaPoista
  4. Hahhaa,mahtavaa:D Toi huoli-kanava kuulostaa niin amerikkalaiselta..! Ja eläinkanava,voi että. Mä en ehkä pysty enää oleen ilman tuollaisia kanavia.

    VastaaPoista
  5. Voisitko kysyä, että mikä auttaisi Mirrin eroahdistukseen ja itsetunto-ongelmana?

    VastaaPoista
  6. Sonja: Oi se on hyvä kappale! Ja ah musta rinne :) Se oli kyllä hauska viikko.

    Niina: Jep, ne on aika loistavia :'D Keskimmäinen sisko yritti ajankuluksi soittaa sinne eläinkanavalle, mutta ei päässyt läpi, höh :D Mutta ota yhteyttä vaikka Ylen setiin ja kysy olisko mahdollista saada jotain tollasta Suomeenkin..

    Janni: Jos pääsen läpi niin tottahan toki! ;)

    VastaaPoista
  7. "ja kuten kuulette, näin sipuli ruskistuu pannulla..."

    VastaaPoista
  8. Ruoanlaittokanava kuulostaa jännittävältä. Kukapa ei haluaisi kuunnella radiosta perunoiden kiehumista puolen tunnin ajan :D

    VastaaPoista