sunnuntai 30. elokuuta 2009

Homecomingia odotellessa

Kävin eilen kaverini kanssa tutkimassa mekkotarjontaa homecomingia silmälläpitäen. Löysin mekkoni kirppari-tyyppisestä puodista, ja se olikin rakkautta ensisilmäyksellä. Maksoin mekosta vaivaiset 12,50$, mikä on mielestäni erittäin vähän ottaen huomioon, että monet käyttävät sata dollaria pelkästään pukuun (tämän lisäksi kampaus ynnä muu maksaa). Mekko on rypytyksen kohdalta aivan liian iso, mutta kuron sen sopivaksi mustalla silkkinauhalla. Sinänsä olisi ollut ehkä fiksua etsiä asu, joka on oikeaa kokoa, mutta minkäs sille voi. Halusin juuri tuon.
"Jouduin" myös ostamaan kengät ko. tanssiaisia varten, ja se vasta olikin projekti. Uskokaa tai älkää, mutta nuo kengät olivat matalimmat korkkarit, mitä löysin, ja silti ne ovat jalkojeni mielestä superkorkeat, suorastaan vähän pelottavat. Mutta täytyy vain harjoitella kävelyä kotona ennen h-hetkeä...
Tässä vielä kuva ostoksesta, joka on auttanut monina väsyneinä tai kiukkuisina hetkinä, kun olen voinut kuunnella jotain suomeksi. Yllättävää kuinka sellainen auttaakin niin paljon.

5 kommenttia:

  1. Mekko on hieno! Ihan sun näköinen:)) Ja kiva,että se on kirpparilta ja kivan hintainenkin vielä! Hyvä:)
    Sitäapaitsi..kyllä mäkin olisin ostanut vähän liian ison,jos olisin halunnut juuri jonkun tietyn. Ei se isous (?) haittaa niin paljon kuin pienuus:)
    Voi jestas noi kengät on pelottavat,siis jos ovat matalimmat mitä löysit! Huh huh,en voi uskoa. Syntyykö ne siellä korkkarit jalassa vai? En kyllä ikinä osais kävellä noilla:/

    Toi vekotin on hieno! Onko se niinkuin radio vai..?

    VastaaPoista
  2. Ooi ku on natti! :) Ihan sun nakonen mekko:)

    VastaaPoista
  3. oi kuinka kivan näköset kengät! onks noissa toi kärki auki? ja mekkokin on hieno:)) Mikäs se sellanen homecoming on ja millon se pidetään? valista nyt suomalaisjunttia:D

    VastaaPoista
  4. Tosi nätti mekko ja ihan mieletön löytö noin edullisella hinnalla! Ja ah mitkä kengät, pitäähän niissä nyt ollakin kunnon korko :D
    Mun pitäis pikku hiljaa alkaa itekin etsiä mekkoa (ja kenkiä, ja koruja, ja kampaustyyliä, ja... niin se tanssiparikin puuttuu) wanhoihin.

    VastaaPoista
  5. Niina: Itseasiassa ko. mekon mallissa on aika paljon samaa kun siinä mun itsetekemässä, sillä se ehkä onkin niin "mun näkönen" :D Oon miettiny ihan samaa tässä kenkä asiassa, korot on ihan hulluja! Alan tutkia, onko kaikilla sittenkin varvastossujen ja conversejen alle piilotettu korkkarit..
    Vekotin on herätyskello/radio/iPod-kaiutin! (muita ominaisuuksia en ole vielä keksinyt, mutta kuka ties jos joku päivä Vekottimen sisältä tulee esim. tv ruutu..) :)

    Aliisa: Kiitos! Ja hauskaa että löysit tiesi mun blogiin! :) Ilmottele jos alat itsekin pitää vaihtovuotes kunniaksi!

    hennau: Jep, kärki on auki ja korkoa on ehkä miljoona senttiä. Homecoming on yksi näistä amerikkalaisen high schoolin tanssiaisista, syksyn ensimmäinen :) Ja kivaa kun löysit tiesi tänne ja ryhdyit heti lukijaksikin!

    Sinja: Kiitos, oon aika tyytyväinen itsekin tuohon löytöön! Mun jalat ei nyt ihan täysin ole samaa mieltä sun jalkojen kanssa tästä korkoasiasta, mutta palaan asiaan kun oon harjoitellut kävelyä tarpeeks :D
    Oih, teillä alkaa Wanhat! Haluan sitten heti kuulla kun mekko on valmiina ja varsinkin, kun tiedät kenen kanssa tanssit! :)

    VastaaPoista