torstai 3. syyskuuta 2009

Koululiikunta

Koulu muutteli lukujärjestyksiä yhteensä 13 kertaa, ja viimeisen vaihdon jälkeen sain valittua liikuntaa! (lisäksi lopetin espanjan ensimmäisen tunnin jälkeen..) Ainoa kouluaikana tapahtuva liikunta oli nimellä Advanced PE, enkä oikeastaan tiennyt mitä alkuosa tarkoittaa valintoja tehdessäni, tiesin vain että PE on liikuntaa.

Nyt tiedän, mitä se tarkoittaa. Olen päätynyt painonnosto/kuntosali-tunnille! Olen ryhmän ainoa, joka ei osannut tehdä viikko-ohjelmaa itse ja joka ei ymmärrä ko. toimintaan liittyvää sanastoa, joten kun muu ryhmä teki itsenäisesti suunnittelemiaan viikko-ohjelmia ja nosteli valtavia painoja, kiersin opettajan kanssa läpi laitteita ja sain jokaiseen henkilökohtaisen ohjeistuksen. Liikunnanopettaja on vielä kotoisin Uudesta-Seelannista, joten hänen aksenttinsa ei varsinaisesti helpota ymmärtämistäni! Sain kuitenkin äärimmäisen selkeät ja idioottivarmat ohjeet, joilla toivon pärjääväni tulevilla tunneilla.

--- Tarinan idea on se, kuinka tärkeää on osata nauraa itselleen. Ilman sitä olisin ollut naama vihreänä häpeästä koko tunnin, ja tuskastuisin valtavasti tähän kielellisesti 3-vuotiaana oloon.

6 kommenttia:

  1. Oi ihanaa, odotan innolla minkälainen lihaskimppu oot kun palaat Suomeen :D Ja parempihan se niin on, että tulee kunnolla käytyä laitteiden käyttöohjeet läpi ohjaajan kanssa. Ettei tule virheasentoja tms :)

    VastaaPoista
  2. Hehee,kuulostaa ihan sun lajilta:D
    Onneksi osaat nauraa itellesi,se on aika tärkeä taito..varsinkin tollaisissa tilanteissa:)
    Mutta jään myös mielenkiinnolla odottelemaan minkälaisena fitnesspimuna tuut sieltä takaisin!

    VastaaPoista
  3. kielellisesti kolmevuotias:DDD voi liisa:D

    VastaaPoista
  4. Sinja: Eilen käytin vahingossa liian isoja painoja ja opettaja tuli huomauttamaan että jos haluan pysyä naisellisennäköisenä, kannattaa ottaa vähän pienemmät painot käyttöön :D

    Niina: Itseasiassa mun nosteluun käytettävän lihakset on aika hyvässä kunnossa, kiitos Pepin! :D Mutta voit vaan kuvitella kuinka hämmentynyt olin, kun huomasin päätyneeni painonnostotunnille..

    Henna: Siltä se tuntuu, kun täytyy pysähtyä välillä miettimään ihan arkipäivisimpiäkin sanoja :)

    VastaaPoista
  5. Minua alkoi naurattamaan tämä juttu. :) Pian se on niin, että teet itse niitä kuntosali ohjelmia ja puhut protskujauheiden mauista. ;)

    VastaaPoista
  6. Hanna: Hauska kuulla etta nauratti! Ja voin kertoa etta myos muita oppilaita PE tunnilla nauratti tietamattomyyteni.. Mutta toivottavasti ennustuksesi on totta! :D

    VastaaPoista