sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Kaksi päivää

Torstai.

Vietin päivän kahdestaan host-äitini kanssa. Lähdimme kaupunkiin, ja kiersimme kauppoja, johon en yksin olisi osannut mennä. Suomessa ajatus antiikkiliikkeestä ei oikein osaa innostaa, mutta täällä antiikkikaupat ovat täynnä ihanaa vanhaa lasia, purkkeja ja purnukoita ja muuta jännittävää yleensä 50-luvusta eteenpäin. Hinnatkin ovat mielestäni vaikuttaneet ihan kohtuullisilta. Hienoin löytömme antiikkiliikkeestä oli hopeinen iso Kalevalakoru! En ikinä olisi uskonut löytäväni sellaista täältä. Host-äitini päätti heti ostaa sen, kun kerroin innoissani että löysin jotain peri-suomalaista.
Kävimme torstaina myös World Marketissa, joka myy tavaraa muista maista. Löysin kaupasta Haribon nallekarkkeja, joka oli erittäin iloinen yllätys, koska jostain syystä suomalainen karkkihylly on monia kertoja. Luultavasti tottumuksen takia en oikein tykkää suussa poksuvista kovista rakeista, joita täällä kutsutaan karkeiksi..
Nautin päivästä kovasti, jollain tasolla tunsin viettäväni äiti-tytär-laatuaikaa :)


Lauantai.

Paljon puhuttu ja odotettu Homecoming-päivä, joka sisälsi urheilun katsomista ja tanssiaiset illalla. Aamupäivällä oli poikien jalkapallo-ottelu ja iltapäivällä tyttöjen lentopallo-ottelut, jotka tuntuivat venyvän ja venyvän.
Itse tanssiaiset olivat kokemus sinänsä. Koulun pienuuden takia tanssiaisetkin olivat äärimmäisen pienet. Mielestäni myös sana "tanssiaiset" johtaa vähän harhaan, tilaisuus muistutti kaiken muun paitsi pukeutumisen suhteen ala-asteen diskoa. Hauska ja uniikki piirre juhlissa oli se, että Lady Gagan ja muun vastaavan väleissä soitettiin välillä counrty-kappaleita, ja itsekin opin tyyliin kuuluvan tanssin. En kuitenkaan usko Suomessa ikinä törmääväni yhtä omalaatuisiin juhliin.

2 kommenttia:

  1. Sulla on nyt kuule jäänyt vähän yksi lause kesken:) Enkö ole ihana kun huomautan siitä? :D
    Mutta muuten torstai kuulosti kyllä mukavalta päivältä..:) Ja onpa kyllä hassua,että löysit sieltä Kalevala-korun! Jee! Löytyikö mitään muuta?

    Voi ei..äläkä vaan sano,että osaat nyt rivitanssia?

    VastaaPoista
  2. Voi, löysin ihan liian monta kirjoitusvirhettä tuosta tekstistä.. Puolustuksekseni kuitenkin sanon, että kirjoitin silmät ristissä ja jollain tasolla suomi tuntuu hukkuvan päästä! Ihan hämmentävää ja vähän pelottavaakin.
    Torstai oli viikon kohokohta, hyvä että kuulostikin siltä :) Löysin vaikka mitä muuta, mutta suurin osa löydöistäni oli kokoa, jota en saisi ikinä mahdutettua matkalaukkuun, joten sydän verta itkien jouduin jättämään ne kauppaan. Löysin mm. maailman hienoimman pyörän.

    Rivitanssia meille on opetettu Suomessa liikkatunnilla, mutta nyt opin jonkun paritanssihenkisemmän country-tanssin :D

    VastaaPoista