tiistai 21. heinäkuuta 2009

Nuorekkuus hukassa


Sumuisessa peilikuvassa esiintyy päivän löytöni Fidasta!
Hamonen on jonkun itse tekemä, ja äärettömän miellyttävä päällä. Pituutta sillä tosin oli turhan paljon, lyhensin helmaa parikymmentä senttiä vähän tyttömäisempään mittaan.

Helmaa oli pakko lyhentää, koska tunnen itseni kohta liiankin mummomaiseksi. Kuulostaa hassulta, mutta tämän kesän aikana omien isovanhempieni lisäksi ainakin kolme vierasta mummoikäistä henkilöä on tullut kehumaan vaatteitani. Erityisesti paidat ja mekot ovat olleet senioreiden mieleen. On toki kiva, että vaatteeni miellyttävät ihmisiä, mutta onkohan kohderyhmäni vähän väärä...? Toki ikäihmisiäkin on erilaisia, on nuorekkaita airasamulineja ja perinteisempiä kävelykenkiä ja pitkiä takkeja käyttäviä rouvia. Vaatteitani kehuneet ovat kuitenkin edustaneet tuota jälkimmäistä ryhmää. Tämän päivän paitakehuja hieman hämmästelen, sillä yläosa ei välttämättä ollut garderooppini mummoystävällisin. Vai?

Huomenna joka tapauksessa pukeudun uuteen hameeseen tarkoituksella ikäihmisiä miellyttäen, sillä menen isoäitini kanssa Palanderin taloon katsomaan ainakin keittiötä isoäidin lapsuudenkodissa oli kuulemma hyvin samantyylinen kyökki. Etukäteen tiedän senkin, että puulaatikko ja keittiön ovi olivat samanlaiset, mutta tiskipöytä oli isoäidillä hienompi, kuparinen, joka kiillotettiin kerran viikossa. Toivon kuulevani huomenna lisää kertomuksia aiheesta.

Kuten huomaatte, lisäsin blogin nimen alle kuvan. Kunnia kuvasta menee ystävälleni Niinalle, joka nappasi kuvan kolaripitoisella reissullamme Helsinkiin.

5 kommenttia:

  1. Kolari- ja kaloripitoisella reissulla..

    VastaaPoista
  2. Hamosesta tuli tosi kiva! Jee!
    Kerro sitten saitko siitä(kin) kehuja,luulis ainakin;D
    Ja tahdon myös kuulla kumpi voitti,Palanderin talo vai teidän isöäidin talo..:)

    VastaaPoista
  3. Voi niin mustakin siitä tuli kiva :) Ja raportoin kyllä sulle heti kummastakin aiheesta! :D

    Kylläpä huomaa että kirjotin väsyneenä, mähän oon kirjottanut kaksi lausetta yhteen pötköön! Voivoivoi..

    VastaaPoista
  4. Hah,pieni äidinkielenopettaja sisälläni huomasi sen heti!
    P.S Luitko lehden? heh..:)

    VastaaPoista
  5. Liisa liisa, mistä tuo musta sun hapsupaitas on :D
    - sonja

    VastaaPoista