perjantai 9. lokakuuta 2009

Aamu

Tällä hetkellä koulussa on kiireistä, koska ensi viikolla on pieni loma, ja lähes kaikki opettajat haluavat pitää kokeensa ennen tätä lomaa.

Päätin kuitenkin kertoa pikaisesti, mitä tänään aamulla tapahtui.

Näin viime yönä levotonta unta, jossa näin muistaakseni 150$ maksavat Uggit (kyllä, olen hypistellyt ko. kenkiä kaupassa niin monta kertaa, että muistan hinnan) dollarilla kaupassa. Minun oli kuitenkin tarkoitus olla lapsenvahtina nuorimmaiselle host-siskolleni, jonka kadotin samalla kun hypistelin kenkiä. Päätin ensin etsiä siskon ja sitten ostaa kengät, mutta kun vihdoin löysin siskoni, joku muu oli ostanut nuo ihanat Uggit.

Unen jälkeen herääminen oli todella vaikeaa, ja jotenkin en oikein hoksannut, oliko uni todella tapahtunut minulle.

Joka tapauksessa, kävelin vielä pöpperöisenä keittiöön, ja aloin muina tyttöinä puhua host-isälleni suomea.


--- Tämä tapahtuma vain vahvistaa sitä faktaa, että en ole aamuihminen.

5 kommenttia:

  1. No jopa oli uni! Ei taida yhtään Uggit pyöriä mielessä vai? :DD
    Ja ihan huippua,että puhuit host-isällesi suomea:) Mitäs iskä siihen?

    Mua harmittaa kun muistan nykyään vain harvoin uniani..joskus muistin ne tosi hyvin ja kirjoitin muistiinkin. Niitä on hassua lukea myöhemmin,suosittelen!

    Eilen Annen ja Marian kanssa juteltiin susta ja ikävöitiin,mutta tultiin myös siihen tulokseen,että aika menee nopeeta ja ihan kohta oot jo täällä! :) Hyvää viikonloppua murulle!

    VastaaPoista
  2. Hihi, mitäs host-isä tähän sanoi? :D Ja aika kalliita muuten ne Uggit... Mutta ihania! :) Mä oon ajatellut tilata Emut, hinta oli muistaakseni n. 70 eurosta ylöspäin mallista riippuen.

    VastaaPoista
  3. Niina: Ehei, eihän ne Uggit päässä pyöri, miten sä voit edes kuvitella sellaista.. ;D
    Host-isä oli niin uninen itsekin aamulla, ettei oikein ollut tilanteen tasalla (mikä on täysin ymmärrettävää ottaen huomioon vuorokaudenajan) mutta iltaruualla saimme hyvät naurut kun kerroin hst-äidille tapahtuneesta :D
    Ja voih, toisaalta kiva kuulla että ikävöitte ja toisaalta tyhmää. Mutta ikävöin kovasti myös teitä ja ajattelen usein :) Hyvää viikonloppua sinnekin :)

    Sinja: Tosiaan, host-isä oli lähinnä hämmentynyt ja uninen aamulla, mutta illalla tilanne nauratti kovasti :D Ja jep, ihan sydäntäriistävän kalliita kenkiä. En edes tiedä sen mun suosikkimallin nimeä, mutta ne on maailman ihanimmat.

    VastaaPoista
  4. niina kans vähän kertoili sun aamuherkuista. Epistä! voisinko minäkin saada itselleni oman citykanan :P

    VastaaPoista
  5. Maria: En ymmarra mikset voisi pitaa citykanaa asunnossasi, Joeylla ja Chandlerillakin oli kana ja ankka!

    VastaaPoista