torstai 15. lokakuuta 2009

Paketti


Pienen loman alkua piristi kotoa saapunut paketti, joka piti sisällään luettavaa ja herkkuja. Syksyisen olon kunniaksi käperryin peiton alle ja aloin lukea Muumilaakson Marraskuuta. Samalla tuli ehkä vähän maisteltua suklaata erilaisissa muodoissa :)
Lomalle ei ole erityisempiä suunnitelmia, mutta toivon sen sisältävän jotain joululahjoihin liittyvää.

5 kommenttia:

  1. Voi kivaa:) Ja kiva sisältökin paketissa! Onko teilläkin siellä nyt joku syysloman tapainen vai?
    Ja miten se liittyy joululahjoihin,meettekö ostoksille? :))

    VastaaPoista
  2. Paketissa oli ihan huippu sisalto :) Opettajilla on koulutusta jossain kaukana, joten missaamme kaksi koulupaivaa. Hitsi! :)
    Ajattelin etta joululahjoja varten voisin lainata host-aidin maalaus/ompelu/vakertely-studiota, mutta en tieda loytyyko sille sittenkaan aikaa.. Mutta voit olla huoleti, osa joululahjoista odottelee jo lahettamista laatikossa ;)

    VastaaPoista
  3. Jee,vähän kiva miniloma!
    Ja oi,ootpa ollut jo nopea..mulla ei ole vielä yhtään lahjoja valmiina! Apua. Kauan muuten sillä paketilla kesti tulla sinne?

    VastaaPoista
  4. Oi, sait laatuluettavaa ja (varsinkin) -syötävää :) Mukavaa lomaa sullekin! Mulla on enää viikonloppu jäljellä syyslomasta.
    Ja tosiaan, oot meganopee joululahjojen kanssa! Oon ihan kateellinen, koska mun joululahjojen osto ja paketointi jää aina viime tippaan.

    VastaaPoista
  5. Niina: Oon ollu nopea, mutta kun en koskaan tiedä milloin pääsen seuraavan kerran kauppaan, ja olen nähnyt pari juttua, jotka ovat vain olleet mielestäni niin kivoja pieniä lahjoja, että olen ostanut ne odottamaan. Lisäksi paketin lähettäminen kestää noin kolme viikkoa, jos sen lähettää vähän halvemmalla, joten mun täytyy myös lähettää kaikki lahjat ihan joulukuun alussa.

    Sinja: Todellakin, laatua! :) Tämä etäisyys kaikkeen muuhun maailmaan vähän pakottaa olemaan ajoissa.. :)

    VastaaPoista