sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Pre-Halloween

Lauantai-iltana koulu järjesti Pre-Halloween Fun Night -nimisen tapahtuman, joka sisälsi ensin pienille lapsille karnevaalit ja sen jälkeen isoille lapsille naamiaistanssit. Itse pukeuduin osittain saloon girl-asuun ja osittain omiin vaatteisiini. Ihastuin kuitenkin sekä puuhkaan että melkein puolimetriseen sulkaan niin, etten lainkaan haluaisi palauttaa asua vuokraamoon. Lähdin tansseihin lääkkeen voimalla, mutta flunssa vei voiton ja tulin aikaisin kotiin.
Tänään sunnuntaina olenkin sitten ollut kipeänä. Autoin kuitenkin leikkaamaan kurpitsan viikon päästä olevaa todellista Halloweenia varten. Yritin myös näyttää yhtä hurjalta kuin kurpitsa, mutta en tiedä kuinka onnistuin..

6 kommenttia:

  1. Uu,salonkipimu! Vähän kyllä pelottavaa,että ihastuit sulkaan ja puuhkaan...hmm:)

    Kurpitsa on hieno! Muuten en erityisemmin Halloweenistä perusta,siis sitä että sitä juhlitaan täälläkin,mutta tuollaisen kelpuuttaisin kyllä rappusillemme:)

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa saloon tarkoittaa saluunaa eikä salonkia.. ja huomaan kuinka kaikki glamour rapisee koko asusta kun kerron tämän. Mutta tuolle ihastumiselle ei voi mitään, tunsin itseni ihan Marilyn Monroeksi ne päällä :)

    Jee, mä teen sulle ensi syksynä kurpitsan! :D

    VastaaPoista
  3. Ai oho! No oli se ainakin vähän sinne päin..:)
    Ja ei,eikä rapise! Sehän on vain kiva jos tuli Marilyn-olo:)
    Mulla tulee usein Marilyn-olo silloin kun tuulee ja mulla on leveähelmainen mekko,mutta se ei sellainen kiva Marilyn-olo,lähinnä nolo:D

    Ja jee,kivaa! Saat varmaan Pepistä hyvän apulaisen..:)

    VastaaPoista
  4. Sun asu näyttää ihan huipulta, samoin kurpitsa :D Harmi vaan että tulit kipeeks, paranemisia!

    VastaaPoista
  5. Niina: Maailmassa on monenlaisia erilaisia Marilyn-oloja.. :D

    Sinja: Hih, kiitos! :) Lupaan yrittää parantua mahd. nopeasti! Taisit saada Eveltä mun terveiset..? :D

    VastaaPoista
  6. Joo, Eve kerto että olit vähän kyselly mun perään :D Mutta siis en ole puolikuolleena sairaalassa ja konekin toimii paremmin kuin koskaan (ostin ulkoisen kovalevyn joka nopeutti koneen toimintaa :)), mutta koulun, töiden, kuntosalin, läksyjen ynnä muun jälkeen ei vaan oikein tahdo jäädä aikaa koneella olemiseen :(

    VastaaPoista