tiistai 6. lokakuuta 2009

Corndog ja muut kouluruuat

En voi sanoa olevani varsinainen kouluruuan ihailija tässä maassa. Vähintäänkin pari kertaa viikossa ruokana on papuja sotkettuna johonkin muuhun, tai meksikolaista jossain muodossa. Tänään tarjolla oli kuitenkin ehdottomasti hämmentävintä ruokaa, jota olen täällä koulussa syönyt. Corndogit ovat tikun päähän iskettyjä nakkeja, jotka on ympäröity vähän leipämäisellä tavaralla. Kuulostaa hotdogilta, mutta suuren eron tekee se, että leipätaikina on makeaa. Erittäin hämmentävä yhdistelmä. Ihmettelimme koulun toisen vaihtaritytön kanssa tänään tätä suolainen nakki & makea taikina -yhdistelmää, ja nimesimme ruuan uudestaan sausagecakeksi. Muita kouluruokia ovat ranskalaiset, hymynaamanmuotoiset kalapuikot, juustoleivät ja pizza. (Eikö kuulostakin terveelliseltä?) Salaattipöytä on kuitenkin varsin hyvä ja monipuolinen, joskin itse en pidä hyytelöä varsinaisesti salaattina. Hyppään siis sen yli suoraa raejuustoon.

5 kommenttia:

  1. Aika mielenkiintoisen kuuloinen ruoka joo..en oikein osaa kuvitella miltä se maistuu. Hmmm..ja muutenkin hyvin epäkoulumaisia ruokia siellä!
    Ja hyytelö salaattipöydässä,mitä ihmettä? :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen että ei edes kannata kuvitella sitä makuyhdistelmää, voisin sanoa että ei-niin-kovin-hyvä. Ja jep, hyytelöä salaattipöydässä. Voit vaan kuvitella kuinka paljon tykkään siitä, kun vierastan jo kakunpäälliskiillettäkin liian hyytelömäisenä :D

    VastaaPoista
  3. Huh mitä ruokia! Nostan sulle hattua noiden kanssa selviämisestä... En tiedä mitä tekisin tollasten ruokien kanssa, varmaan koluaisin vaan sen salaattipöydän (tosin jos sielläkin on hyytelöä, niin...) :D Mutta onneks teillä on kotona erilaisia ja hyviä ruokia! :)

    VastaaPoista
  4. Hei corndog on ihan hyvaaa!!! :DD

    VastaaPoista
  5. Sinja: Ma syonkin enemman salaattia kun kukaan muu kenet oon ruokalassa nahnyt :D Paitsi tietty se hyytelo..

    Aliisa: I can't agree.. :D

    VastaaPoista