lauantai 24. lokakuuta 2009

Kun saat tämän palkinnon, täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta
Ensinnäkin siis, kiitos Niinalle, jolta sain tunnustukset!
1. Näin täällä neljän päivän sisällä kolme karhua, joista kaksi tepasteli takapihallamme.
2. Olen viimeisen kahden kuukauden aikana käyttänyt niin paljon tietokonetta ääkkösettömellä näppäimistöllä, että nykyään kirjoittaessani sormet hakeutuvat automaattisesti ä:n sijasta a:lle ja ö:n sijasta o:lle.
3. Olen täällä ollessani tajunnut, kuinka paljon vieläkin kaipaan äidillisiä ohjeita.
4. Näen tosi usein unia, joissa olen vihainen jollekin tutulle. Välillä jatkan kiukuttelua vielä aamullakin, ennen kuin hoksaan, ettei ko. henkilö voi mitään unilleni.
5. Rikoin melkein kolme kuukautta sitten varpaankynteni partioleirillä, eikä kynsi näytä vieläkään normaalilta.
6. Yritän kovasti totutella 3 minuutin välitunteihin amerikkalaisessa High Schoolissa, mutta huomaan silti suunnittelevani aamulla ja lounaalla, millon ehdin käydä vessassa seuraavan kerran ja kuinka paljon voin siis juoda.
7. Katson vieläkin tietyt lastenohjelmat ennen joulua ja jouluaattona. Lumiukko, Heinähatun ja Vilttitossun Joulu ja Disneyn The Night Before Christmast ovat parhaita. Jälkimmäisen kanssa on ollut tosin viime vuosina ongelmia, koska rikoin vhs-laitteemme muutama vuosi sitten, ja sen jälkeen olen joutunut mm. käymään naapurissa ja kavereilla videokasetti kainalossa. Joulupukin kuumalinja on kuitenkin aika tylsä, vaikka tietysti pienenä yritimme soittaa sinne veljen kanssa.
Annan palkinnon eteenpäin ystävälleni Sinjalle ja kuudelle salaiselle ihailijalle.

3 kommenttia:

  1. Hyviä totuuksia!
    Mun pitääkin tästä eteenpäin antaa sulle kaikenlaisia ihania neuvoja ja muistutuksia..kai sulla on nyt tarpeeksi päällä siellä ettet tuu kipeäksi? Ja pidä sitten kovaa mel
    ua metsässä etteä karhut pelästyy!
    Hmm,no enpä nyt tiedä noiden äidillisyydestä mutta yritän myöhemmin paremmin!

    Ja hih,muistan kun kerroit käyneeni naapurissa katsomassa tuon videon! Söpöä:) Mutta voi Liisa,miten pärjäät tänä jouluna?

    VastaaPoista
  2. Oho,menipäs hienosti noi tekstit:)
    ja tosisaan,kerroit käyneeSI naapurissa. En nyt oikein hallitse näitä näppäimiä.

    VastaaPoista
  3. Hyviä äiti-ohjeita, kiitos :D Tällä hetkellä kurkku on vähän kipeä, joten olisi ehkä syytä laittaa lisää vaatteita päälle.. ja vaihtaa jalkaan sukat, joissa ei ole reikiä. Hmm. Ja lupaan pitää hulluna meteliä koko ajan!

    Itsekin postausta kirjoittaessani mietin, että mitenhän tästä joulusta selvitään ilman noita ohjelmia. Sinänsä saattaisin täältä helpostikin löytää ainakin tuon Disney pätkän dvd:llä, mutta ongelma on se, että haluan sen suomeksi dubattuna.

    VastaaPoista